Lägenhet!

Vi hittade den! Som från himlen stod den bara där: två sovrum med dubbelsängar, ett stort badrum med badkar, fint kök och en stor pool! Så imorgon flyttar vi in och ska bo där i en vecka och det ska bli såå grymt. Till vilket pris? 20 dollar per person per natt! Vilket typ är lika med nada! Skunkhostelet som vi bor på nu kostar liksom 30 dollar per pers! Vi är överlyckliga och ska nog somna nu så att vi får flytta in snart!

see ya

Kommentarer
Postat av: Linnea BORG

Hej jag är så avis så jag nästan spricker. Här i Sverige sitter jag och är på gränsen till att frysa ihjäl, det är kolsvart ute och jag har tenta imorrn. Men jag är glad för er skull....... Och jag saknar dig litegrann Elin! Eller mycket! Med Pontus känns det inte så mycket skillnad men du är en bra kille! Nu måste jag plugga istället för att sitta här och författa en hel bok bara för att jag inte orkar plugga. Akta er för gräshoppor stora som kattungar när ni kommer upp mot Cairns. Puss!

2009-10-29 @ 18:54:37
Postat av: pappa magnus

Hej på er sitter framför nya öppna spisen och myser.Obs fejk.Jag funderar fortfarande om jag saknar er och kommer på att det gör jag och Pontus bli inte för kaxig nu ja fan jag saknar dig med.viste ni föresten att Papua Nya Guinea samt Vanuatu gränsar till Australien.Föresten så är det inte jag som snarkar det är Mamma.Jag håller på att kollar med bil i nyazeland just nu går det tungt men jag jobbar vidare på det puss pappa magnus.

2009-10-29 @ 19:26:13
Postat av: Johanna Dahlin

Det var sakert mig du sag pa andra sidan gatan, vi ar kvar i Byron en dag till. Aker till Fraser pa mandag. Ska ni stanna i surfers lange nu eller?

2009-10-30 @ 04:20:12
URL: http://sofieochjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0