Noosa

Igar hade vi en underbar kvall i storstaden. Vi kopte varsin Boostsmoothie och gick pa bio. Det var en dalig bio men vi hade lagom kul at biomenyn vi kopte. Vi glomde bort att vi faktiskt var i Australien dar allt ar lite storre, och kopte darfor mellanmenyn pa bion. Den "mellanmenyn" hade gatt under namnet xxxxl pa en biograf i sverige. Men det visade sig ocksa vara de godaste popcornen nagonsin, sa vi skrattade inte lika mycket efter att vi hade tryckt i oss hela menyn.

Nu har vi lamnat Brisbane, och efter 3 timmars buss kommit fram till Noosa. Jag alskar Noosa redan, och forsta dagen nagonstans brukar alltid vara jobbig (nar man ska hitta overallt och lara kanna staden) men det var det inte denna gang. vattnet har blivit turkosare, stranden ar vitare, bergen runt omkring ar hogre, naturen gronare, vandringslederna langre och finare, restaurangerna lyxigare, affarerna fler och klubbarna roligare men med det kommer sjalvklart att allt ocksa ar dyrare och stan kryllar av jetsetpeople. Vi bor pa ett hostel som forutom sin underbara pool och vollybollplan (pa vilken jag nyss vann en tuff match mot Pontus) inte ar sa mycket att hanga i julgranen, med spindelnat i de flesta hornen och en toa som ar vard att vara smutsig for att slippa ga in pa, och anda betalar vi mer pengar an vi nagonsin gjort for ett 7mannarum. Men det blir nog kul. Britterna i vart rum verkar roliga. Vi skulle vilja stanna lange har i Noosa, men vi maste ha dagar kvar for Fraser, Whitsundays och Cairns ocksa, sa vi for nog skynda ivag om nagra dagar.

Har kommer de bilder som Pontus inte orkade ladda upp igar fran var dag pa Zoot.
      


Kommentarer
Postat av: Ida Kusin

Heej söta kusin och söta pontus =)

Underbara bilder, kul att läsa att ni har det så bra! Jag e såå avundsjuk på er!!!

Men vi e rätt nöjda här hemma också, vi slipper ju nu sjukhuset =) Victor har fått komma hem, vi bor hos mamma eftersom Victor måste sitta i rullstol en tid men han kommer med allra största sannolikhet att bli helt återställd =) Jag har blivit anställd av hemtjänsten så jag kan vara hemma med honom så vi slipper ha sura,gamla tanter här ;)

Ta hand om varandra och NJUT!!! =) Massa kramar!

Ps: Victor hälsar så mycke!

2009-11-10 @ 11:57:12
Postat av: josefin&jonathan

tjaa, kul att läsa hur det går för er! kanon för oss sen så man vet vart man ska åka och så =) jag hade ingen aning om att noosa var så stort! ha det superbra nu och lägg upp lite bilder så vi får se pontus nya frilla! ;)



kram

2009-11-10 @ 12:56:23
URL: http://jooosen.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0